آموزش خودرو, اخبار خودرو, بلاگ, تعمیرگاه خودرو همکار مکانیک, نکات خودرویی

6 علائم خرابی پمپ برق فرمان

6 علائم خرابی پمپ برق فرمان

6 علائم خرابی پمپ برق فرمان : فرمان برقی در سال 1951 ساخته شد تا به رانندگان کمک کند تا وسایل نقلیه خود را به راحتی بچرخانند. در زمانی که خودروها شروع به بزرگ‌تر شدن و سنگین‌تر شدن کردند، این یک پیشرفت در فناوری بود. برای حرکت دادن چیزی با جرم بیشتر، به خصوص در سرعت های پایین، انرژی بیشتری لازم است.

6 علائم خرابی پمپ برق فرمان (و هزینه تعویض)

فرمان برقی کلاسیک از یک پمپ فرمان استفاده می کند که سیال هیدرولیک تحت فشار را برای کمک رسانی حرکت می دهد، در حالی که برخی از طراحی های مدرن به جای آن از موتور الکتریکی استفاده می کنند.

اغلب گفته می شود که فرمان هیدرولیک احساس بهتری در فرمان ارائه می دهد، اما با پیشرفت های اخیر در فرمان برقی، همیشه اینطور نیست. سیستم های فرمان برقی اغلب نیازی به تعمیر و نگهداری ندارند و صرفه جویی در مصرف سوخت کمتری دارند، زیرا فاقد پمپ فرمان هستند و از تسمه جانبی رانده نمی شوند.

به خواندن ادامه دهید تا بفهمید پمپ هیدرولیک فرمان هیدرولیک چگونه کار می کند، علائم خرابی پمپ برق فرمان چیست و در صورت خرابی پمپ چقدر هزینه دارد.

پمپ فرمان فرمان چگونه کار می کند

سیستم فرمان برقی

سیستم فرمان برقی

مایع فرمان توسط یک پمپ فرمان تحت فشار قرار می گیرد و از مخزن از طریق خروجی پمپ به چرخ دنده فرمان ارسال می شود. پمپ زمانی که وسیله نقلیه در حال حرکت است از طریق یک قرقره متصل به تسمه لوازم جانبی خودرو تغذیه می شود.

مایع به چرخ دنده فرمان فشار وارد می کند که چرخ ها را می چرخاند. این فشار با افزایش دور موتور افزایش می یابد. از آنجایی که باید فشار کافی برای چرخاندن چرخ ها در هنگام دور آرام وجود داشته باشد، فشار در سرعت های بالا موتور اغلب بیش از حد لازم است. این فشار اضافی با یک دریچه کاهش فشار دفع می شود.

زمانی که فرمان چرخانده نمی‌شود، خودرو قرار نیست کمک فرمان را روی چرخ‌ها اعمال کند، بنابراین سنسوری به نام سوپاپ دوار تعیین می‌کند که چرخ با استفاده از یک میله پیچشی که با اعمال گشتاور می‌پیچد، چه زمانی می‌چرخد.

یک سر میله پیچشی به فرمان و سر دیگر آن به چرخ دنده وصل می شود. این تضمین می کند که مقدار گشتاور اعمال شده در فرمان برابر با مقدار اعمال شده به چرخ ها باشد. به این ترتیب راننده میزان چرخش چرخ های جلو را کنترل می کند.

رانندگی بدون پمپ فرمان فرمان غیرایمن است زیرا بر نحوه حرکت ورودی های راننده تأثیر می گذارد.

تلاش فرمان در خودروهایی با پمپ فرمان برقی خراب به طور قابل توجهی بیشتر است، تا جایی که افراد خاصی در برخی وسایل نقلیه ممکن است اصلاً نتوانند چرخ را بچرخانند! به طور کلی، هر چه وسیله نقلیه سنگین‌تر باشد، چرخش چرخ بدون کمک سخت‌تر می‌شود.

توجه: فرمان دادن به وسیله نقلیه ای با فرمان برقی معیوب به احتمال زیاد دشوارتر از هدایت همان وسیله نقلیه در تریمی است که در وهله اول به فرمان برقی مجهز نبوده است. این به دلیل مقاومت اجزای فرمان برق است که باعث ایجاد کشش در سیستم می شود که راننده باید بر آن غلبه کند. علاوه بر این، نسبت‌های فرمان دستی (بدون موتور) اغلب کندتر هستند، به این معنی که راننده اهرم بیشتری بر چرخ‌های جلو دارد.

علائم بد پمپ برق فرمان

تمام قطعات یک خودرو طول عمر محدودی دارند و پمپ فرمان فرمان نیز از این قاعده مستثنی نیست. مراقب این رفتارهای غیرعادی (و گوش) باشید که می تواند نشان دهنده مشکل پمپ فرمان باشد و در صورت مشاهده هر یک از آنها برای جلوگیری از آسیب غیر قابل برگشت به پمپ، آن را توسط مکانیک بررسی کنید.

شماره 1 – سطح سیال فرمان فرمان کم و/یا نشتی

مایع فرمان کم قدرت

مایع فرمان کم قدرت

روغن فرمان یکی از اجزای مهم پمپ است، بنابراین کارکردن پمپ کم با مایع فرمان می تواند مشکلاتی را ایجاد کند. پمپ همچنین ممکن است به دلیل فرسودگی یا سن آسیب فیزیکی ببیند.

مخزن مایع فرمان برقی در زیر کاپوت و اغلب در سمت سرنشین خودرو قرار دارد، اگرچه بستگی به نحوه نصب موتور دارد. سطح مایع را بررسی کنید تا مطمئن شوید که در محدوده مناسب است. روی مخزن باید علامت کم و پر باشد.

اگر نشتی بین پمپ و مخزن مشاهده کردید، قسمت آسیب دیده باید قبل از راندن خودرو بسیار بیشتر تعمیر شود تا آسیب کمتر شود. مایع فرمان برقی معمولاً قرمز یا قهوه‌ای قرمز است، بنابراین دیدن یک گودال به این رنگ در زیر خودرو سرنخ بسیار بزرگی است مبنی بر اینکه ممکن است مشکلی در پمپ فرمان برقی وجود داشته باشد.

شماره 2 – سیال فرمان فرمان خاکستری و/یا فلکه های فلزی قابل مشاهده

مایع فرمان برقی قدیمی

مایع فرمان برقی قدیمی

هنگام بررسی سطح در مخزن، به رنگ مایع فرمان برقی توجه کنید. اگر خاکستری است، این نشان می دهد که اکسید شده است و آنطور که باید عمل نمی کند. اکسیداسیون ممکن است زمانی اتفاق بیفتد که هوای اضافی وارد سیستم شود، همانطور که می تواند از طریق پمپ فرمان معیوب باشد.

پمپ بد گاهی اوقات می تواند باعث شود تکه های فلزی (خاکستری یا کرومی) در مایع فرمان برقی. مالش فلز بر روی فلز و به سادگی فرسوده شدن مواد به دلیل فرسودگی هر کدام می توانند مقصر باشند.

شماره 3 – جیغ زدن هنگام راه اندازی

این یک علامت رایج زمانی است که تسمه لوازم جانبی شل است، اما همچنین می تواند نشانه ای از خراب شدن پمپ فرمان باشد. قبل از تعویض پمپ، ابتدا بررسی کنید که کشش تسمه لوازم جانبی به درستی تنظیم شده است.

اگر در حین چرخش های تند و نه فقط هنگام راه اندازی، صدای جیغ را می شنوید، ممکن است به پمپ بد اشاره داشته باشد، نه فقط تسمه شل.

شماره 4 – صدای ناله یا ناله در حین چرخش

فرمان می لرزد

فرمان می لرزد

صداهای غیرمعمول دیگر می تواند ناشی از خرابی پمپ برق فرمان باشد. ناله کردن بدتر از ناله کردن است زیرا معمولاً نشان دهنده کمبود مایعات کافی است که می تواند سایر قسمت های سیستم فرمان برقی را خراب کند. هر یک از این صداها می تواند ناشی از یاتاقانی باشد که از جای خود خارج شده است.

این ناله یا ناله اغلب با افزایش دور موتور (RPM) و با چرخش فرمان تشدید می شود. اگر هنگام چرخاندن فرمان خود صداهای غیرعادی می شنوید، سعی کنید به مکان امنی مانند جاده های کم تردد بروید و به روش های مختلف (مانند شتاب، کاهش سرعت، استارت زدن، و چرخش درجات مختلف) رانندگی کنید تا شرایط را پیدا کنید. (ها) که باعث ایجاد مشکل می شود.

این اطلاعات عالی برای دادن مکانیک است تا آنها زمان آسان تری برای شناسایی مشکل داشته باشند.

توجه: برخی از پمپ های فرمان برقی وقتی در حالت قفل کامل بیش از چند ثانیه نگه داشته شوند، ناله می کنند. این تا حدودی طبیعی است، اما انجام این کار برای بیش از یک لحظه برای پمپ فرمان بسیار سخت است و در صورت امکان باید از آن اجتناب کرد.

شماره 5 – فرمان آهسته پاسخ می دهد

هنگام چرخش فرمان صدا ایجاد می کند

هنگام چرخش فرمان صدا ایجاد می کند

همانطور که انتظار می رود، چرخاندن فرمان باید بلافاصله لاستیک های جلو را بچرخاند. اگر فرمان را بچرخانید و لاستیک‌های وسیله نقلیه مجبور به بازی “کاچ آپ” شوند، ممکن است مشکلی در پمپ برقی فرمان وجود داشته باشد.

این می تواند خطرناک باشد زیرا وقتی وسیله نقلیه همانطور که انتظار می رود به ورودی راننده واکنش نشان نمی دهد، زمان واکنش افزایش می یابد زیرا ممکن است راننده مجبور شود ورودی اولیه خود را اصلاح کند. این حتی اگر راننده بخواهد برای جلوگیری از چیزی یا شخصی منحرف شود اما وسیله نقلیه آنطور که باید پاسخ نمی دهد، می تواند باعث برخورد شود.

این وضعیت می‌تواند نشان‌دهنده مشکلات دیگری در اجزای فرمان یا سیستم تعلیق جلو نیز باشد و باید در اسرع وقت برطرف شود.

شماره 6 – افزایش تلاش برای هدایت

چرخش فرمان سخت در سرعت های پایین

چرخش فرمان سخت در سرعت های پایین

یک وسیله نقلیه با فرمان برقی باید به راحتی قابل چرخش باشد. اگر فرمان وسیله نقلیه شما به طور غیرعادی سنگین به نظر می رسد و به سختی می چرخد، ایده خوبی است که پمپ برقی فرمان را بررسی کنید.

هزینه تعویض پمپ برقی

تعویض پمپ فرمان توسط یک متخصص، بسته به مکانی که انجام می شود و خودروی در حال تعمیر، از نظر هزینه متفاوت است. هزینه متوسط بین 350 تا 700 دلار است.

در این مورد، قطعات اغلب گرانتر از نیروی کار هستند، زیرا معمولاً دسترسی به پمپ در قسمت موتور نسبتاً آسان است. نیروی کار از 150 تا 250 دلار و پمپ با قطعات مرتبط از 200 تا 450 دلار متغیر است.

مثل همیشه، برای یافتن مکانیک خودرویی که بتوانید با بهترین قیمت به آن اعتماد کنید، خرید کنید. این ایده خوبی است که پس از یافتن یک مغازه خوب، یک رابطه کاری محکم با یک مغازه خودروسازی ایجاد کنید تا بهترین خدمات و احتمالاً برخی از معاملات خوب را دریافت کنید.

مکانیک‌های باتجربه ممکن است بتوانند پمپ برق فرمان خود را در خانه با برخی ابزارهای دستی اولیه و یک ابزار ویژه برای برداشتن قرقره از محور قرقره که اغلب می‌توان آن را از فروشگاه قطعات خودرو اجاره کرد، تغییر دهند.

مطالب مرتبط :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *